Фирма Дитрос отпушване почистване и ремонт на шахти

6-300x217Отпушване на шахти с фирма Дитрос. Предлаганите от нас услуги са свързани с канализацията  и решаване на проблемите свързани със запушвания на шахтите. Фирмата предлага различни услуги като отпушване почистване и ремонт на улични шахти. Ние работим със специализирана техника и специален камион за отпушване на шахти.

Отпушване на канали на шахти.

В бита често се случва да се запушат канали на мивки, сифони, тоалетни.Причините са различни: попаднали косми в канализацията, предмети от различен характер, както и наслагвания с течение на времето утайки. Химическите продукти които се предлагат за отпушване на канали  не са ефективни когато запушванията са сериозни и затапването на запушения тръбопровод е от разнородни вещества. Чести причинители за запушването на канали са пласмасови изделия които на практика не се разтварят с предлаганите и рекламирани продукти за отпушване на канали. Когато съветите от форумите, и рекламите за химикали за отпушване на канали не ви помогнат вие трябва да се обърнете към фирма специализирана обурудвана със специализирани машини и специалисти с голям опит. Известно е какви са неприятностите от запушвания в канализацията, неудобство, наводнения и много често не планувани ремонти. В случай че имате нужда от квалифицирана помощ при отпушване на всякакъв тип канали потърсете специалисти от фирма Дитрос ЕТ

Отпушване на улични централни шахти.

Отпушване на канали на запушени шахти. Това е често срещано явление в инфраструктурата на градовете. Причините за тези запушвания са различни от строителни отпадъци до текстил кости, найлонови изделия, също така шесто срещан проблем е и прорастнали корени на растения които образуват  стеснения в централните канали.